Elektrische Fietsvakantie Fietsroutes voor Stedentrip

Fietsroutes voor stedentrips

Op deze pagina staan diverse suggesties voor een stedentrip met je elektrische fiets. Doe inspiratie op, bekijk de fietsroutes voor stedentrips en plan je elektrische fietsvakantie.

Rondje Randstad

Totale afstand: 199 KM
Steden in de fietsroute: Amsterdam, Haarlem, Leiden, Den Haag, Rotterdam, Utrecht & Amsterdam

Maak een fietstocht langs de  verschillende steden in de randstad. Met je elektrische fiets kun je sneller grote afstanden afleggen en daardoor is het mogelijk om diverse steden in de randstad te ontdekken op je fiets. Je kunt deze route starten in ieder van de genoemde steden, maar in dit geval is de route gepland vanuit Amsterdam.

Ontdek de mooie omgeving van de Randstad, fiets door het achterland van de Nederlandse duinen en tussen de bloemenvelden door. Verbaas je over hoe dicht op elkaar de Nederlandse steden eigenlijk liggen en plan zelf in waar je een tussenstop maakt tijdens je fietsroute.

Tip: Boek een hotel in een van de steden voor een overnachting tijdens je fietstocht door de randstad.

De Brabantse stedenroute

Totale afstand: 135 KM
Steden in de fietsroute: Bergen op Zoom, Roosendaal, Breda, Tilburg, Eindhoven, ‘s-Hertogenbosch

Geniet van de Brabantse gezelligheid in de diverse steden in het gezellige zuiden. Fiets rustig van stad naar stad en ontdek op je elektrische fiets de mooiste plekken die Brabant te bieden heeft.

Proef de lekkere Brabantse worstenbroodjes met een lekkere kop koffie, geniet van een echte Brabantse eierkoek of een Bossche bol. Er zijn zoveel mooie en leuke plaatsen te ontdekken en Brabant smaakt naar meer.

De hanzestedenroute

Totale afstand: 145 KM
Steden in de fietsroute: Harderwijk, Elburg, Kampen, Hasselt, Zwolle, Hattem, Deventer, Zutphen, Doesburg

Iedereen heeft er weleens over gehoord; de bekende hanzesteden. Ontdek ze allemaal met je elektrische fiets. De hanzesteden hebben een enorm rijke historie en hadden als doel om handel uit te breiden en kennis te delen. Tijdens deze fietstocht op je elektrische fiets ga je steeds verrast worden door de mooie 14e en 15e eeuwse historie in de steden.

De hanzesteden fietsroute brengt je langs mooie watergebieden met kanalen en bruggen, leuke stadscentra met middeleeuwse grandeur en kenmerken en langs de leukste accommodaties waar je met je fiets een tussenstop kunt maken.