Fietsroutes in Nederland

Nederland is een fantastisch vakantieland voor je elektrische fietsvakantie. Sommigen zeggen zelfs dat er geen beter en mooier fietsland ter wereld is dan Nederland. Wat in ieder geval met zekerheid te zeggen is, is dat de fietspaden en voorzieningen in Nederland erg goed zijn. Bekijk op deze pagina de meest populaire fietsroutes voor je elektrische fietsvakantie.

Elektrische Fietsvakantie - Fietsroutes
Fietsen door de natuur - Elektrische Fietsvakantie

Fietsroutes door de natuur

Bekijk de leukste fietsroutes door de mooiste en groene omgevingen van Nederland. Zo kun je heerlijk kilometers maken met je elektrische fiets en onderweg genieten van de mooie, groene en bosrijke omgevingen.

Fietsroutes langs de kust

Niets is lekkerder dan langs de kust te fietsen met je elektrische fiets. Geniet van mooie duinpaden, leuke bergweggetjes en schitterende natuurgebieden. Bekijk de fietsroutes langs de Nederlandse kust.

Elektrische Fietsvakantie - fietsroutes langs de kust
Elektrische Fietsvakantie Fietsroutes voor Stedentrip

Stedentrips met de elektrische fiets

Met je elektrische fiets door de stad fietsen is erg lekker, je gaat mee in de snelheid van de stad en kunt ondertussen opgaan in de mensen om je heen. Maak een tussenstop bij een leuk koffietentje en overnacht in de stad zelf. Bekijk de fietsroutes in de diverse steden.