Fietshotels

Steeds meer hotels richten zich op hotelgasten met een elektrische fiets.  Een fietsvriendelijk hotel is een hotel dat fietsverhuur aanbied, een goede plek om je eigen elektrische fiets te stallen of een oplaadpunt heeft voor het opladen van je elektrische fiets. Daarnaast zijn er diverse hotels die mooie fietsarrangementen aanbieden en zich écht in de markt zetten als fietshotel. Op deze pagina lichten we de diverse hotels en mogelijkheden uit, zodat jij gemakkelijk een hotel kunt selecteren voor jouw elektrische fietsvakantie.

Elektrische Fietsvakantie - Fietsvriendelijke Hotels
Elektrische Fietsvakantie - Hotels

Fietsvriendelijke hotels boeken

Door tijdens je elektrische fietsvakantie te kiezen voor een fietsvriendelijk hotel, weet je zeker dat je goed zit. Bij alle hotels die voor jou in kaart zijn gebracht en te bekijken zijn via onderstaande kaart, weet je zeker dat je minimaal één van de volgende fietsvriendelijke mogelijkheden hebt:

  • Fietsen
  • Fietsen huren
  • Fietstochten maken

Bekijk en boek eenvoudig één van deze hotels via Booking.com en ga met een gerust hart op vakantie omdat je zeker weet dat dit allemaal fietsvriendelijke hotels zijn.

240

Fietsvriendelijke hotels in Nederland

Andere fietsvriendelijke accommodaties in Nederland

Naast hotels zijn er natuurlijk vele andere soorten accommodaties waar je terecht kunt tijdens je elektrische fietsvakantie. Denk aan een leuke en fietsvriendelijke bed & breakfast, een gastvrij guesthouse, een volledig tot je eigen beschikking zijnde villa, een overnachting op een vakantiepark óf een overnachting op een camping.

Geniet van de gastvrijheid bij mensen thuis en een huisgemaakt ontbijt voordat je op je elektrische fiets stapt en naar de volgende plaats fietst. Dankzij het handige overzicht van alle fietsvriendelijke accommodaties, boek je gemakkelijk een slaapplaats op de mooiste plekjes in Nederland.

Fietsvriendelijke accommodaties - Ontbijt
690

Fietsvriendelijke accommodaties in Nederland