Over Elektrische Fietsvakantie

Over Elektrische Fietsvakantie

Medio 2020, toen de elektrische fiets aan een enorme opmars bezig was, nam de interesse in vakanties in eigen land ook toe. Bij diverse zoekopdrachten in Google bleek dat er weinig informatie te vinden is over hoe je met een elektrische fiets routes kunt plannen en op vakantie kunt gaan.

Aangezien veel mensen in 2020 niet ver op vakantie gaan vanwege het Corona-virus en doordat de elektrische fiets zo populair is geworden ook mede dankzij de angst voor het virus in het openbaar vervoer, ontstond het idee voor Elektrische Fietsvakantie. 

Elektrische Fietsvakantie: Het doel

Meer mensen in beweging krijgen en laten genieten van vakantie. Het zijn vaak algemene doelen, maar voor mij is het belangrijk dat mensen kunnen genieten van hun vakantie. Om die reden is Elektrische Fietsvakantie als website gelanceerd: het voor iedereen met een elektrische fiets zo makkelijk mogelijk maken om op vakantie te gaan.

Met handige informatie over populaire fietsroutes, een gemakkelijk te gebruiken elektrische fietsrouteplanner en handige tips voor accommodaties en locaties maakt ElektrischeFietsvakantie.nl het je zo makkelijk mogelijk.

Samenwerkingsmogelijkheden

Heb je interesse om met Elektrische Fietsvakantie samen te werken of heb je leuke ideeën om een partnership op te zetten? Dat klinkt altijd leuk. Bekijk de MediaKit van Elektrische Fietsvakantie of neem contact op en dan bespreken we de commerciële mogelijkheden.